Scroll-Top pagina
img
img
img
img

DESCRIERE

Caracteristici:

Receiver cu 5 canale de putere, compatibil MusicCast, Wi-Fi, Bluetooth, HiRes Audio, HDMI 4K Ultra HD

Yamaha Music Cast® - poate fi integrat cu sistemele multi-room

5 canale amplicate cu putere pana la 150 W pe canal ( 2 x 80 W @ 6 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0.06 % THD ) - poate fi configurat sa functioneze in bi-amplificare sau multizona in cazul in care se renunta la surround.

Wi-Fi  si Bluetooth® integrat ( optimizari : Wireless Direct Compatible si Music Enhancer pentru Bluetooth )

Aplicatie de control gratuita pentru smartphone si tableta

Compatibil cu serviciile de streaming : Tidal®, Deezer®, Qobuz®, Spotify®, Pandora®, JUKE

Suporta AirPlay® si DLNA

Reda fisiere HiRes : DSD 2.8MHz / 5.6MHz, FLAC / WAV / AIFF 192kHz / 24bit, Apple Lossless 96kHz / 24-bit

Gapless Playback : fisierele sunt redate fara pauze suparatoare

Conectivitate HDMI® 4K Ultra HD extinsa ( 4 intrari / 1 iesire ) : pass-through 4K60p (4:4:4), HDCP2.2 ( toate conexiunile ), HDR Video si BT.2020 ( acest receiver nu face upscale )

USB direct pe panoul frontal pentru stick cu muzica

Calibrare automata cu microfonul YPAO™

Dialogue Lift: efect audio care muta dialogul fix in centrul ecranului.

Dialogue Level Adjustment: efect audio care asigura o claritate deosebita a dialogului in filme

Poate afisa copertile albumelor pe ecranul TV

Preamplificator de doza integrat ( pentru conectarea unui pick-up )

ECO mode - consum de curent redus cu pana la 20%

 

MusicCast

MusicCast este un nou sistem tip multi-room audio dezvoltat de Yamaha. Puteti face streaming audio catre orice dispozitive compatibile MusicCast, toate putand fi controlate cu aceeasi aplicatie intuitiva instalata pe smartphone sau tableta. Simplitatea si usurinta in utilizare sunt cuvintele cheie. Puteti controla boxe wireless, subwoofere sau receivere instalate in camere diferite, sincronizate sau independent

MusicCast se foloseste de reteaua locala WiFi pentru a transmite muzica din si catre o multitudine de dispozitive din casa, cu mare usurinta . Puteti trimite continut audio direct din smartphone, PC sau NAS catre orice dispozitive compatibile MusicCast. Puteti prelua muzica chiar si dintr-un TV, Blu-ray sau chiar telefon conectat prin Bluetooth la RX-V483.

Conexiune Fara Fir prin Bluetooth

Receiverul Rx-V 483 are Bluetooth incorporat. Puteti conecta la el orice telefon mobil sau tableta, iar Yamaha Compressed Music Enhancer este optimizat special pentru Bluetooth, astfel incat sa asigure un sunet clar, puternic si viu.

Transmisie prin Bluetooth catre Casti sau Boxe wireless

RX-V483 este echipat cu cele mai noi tehnologii Bluetooth. Receiverul nu numai ca accepta surse conectate prin Bluetooth, dar poate sa si transmita muzica catre casti sau boxe compatibile Bluetooth.

4K Ultra HD updatat: pass-through 4K60p, HDCP2.2, HDR Video, BT.2020

RX-V 483 este adus la zi cu ultimele standarde HDMI®. Puteti vedea imagine 4K fara nici o limitare. Receiverul poate sustine 4K UHD la 60 cadre pe secunda si un gamut extins de culoare BT.2020  , suporta HDR ( High Dynamic Range - tehnologie care imbunatateste contrastul si detaliul imaginii ) - compatibil Dolby Vision. Noul standard copyright HDCP2.2 este disponibil pentru toate conexiunile HDMI, astfel incat suportul pentru noile generatii de playere HD sa fie complet. Acest receiver face doar pass-through, nu poate face upscale din surse inferioare.

HDMI cu 3D si Audio Return Channel

Receiverul este compatibil Video 3D. Functia Audio Return Channel (ARC) permite ca datele sa fie trimise din si catre televizor, prin acelasi cablu HDMI. Astfel avem din televizor in boxele conectate la receiver fara sa fie nevoie de un cablu optic suplimentar.

Wi-Fi integrat  /  Wireless Direct Compatible

Conexiunea Wi-Fi este integrata in receiver. Puteti sa-l conectati direct la routerul local si sa comunice cu orice alte dispozitive mai sunt conectate in retea. Chiar daca nu este disponibila o retea locala, Wireless Direct permite conectarea directa a receiverului la smartphone sau tableta pentru streaming de muzica sau pentru a-l controla cu aplicatia mobila.

Prin conectarea la internet aveti disponibile o vasta lista de posturi Internet Radio, servicii streaming online precum Spotify® sau muzica stocata pe un PC sau NAS din reteaua locala, prin DLNA sau AirPlay. Aplicatia de control ( iOS sau Android ) permite un control extins al functiilor receiverului direct din dispozitive mobile.

Control simplu cu Aplicatia de control

Aplicatia de control se instaleaza gratuit din iTunes App Store sau Google Play si permite controlul volumului, selectarea surselor, diverse functii DSP sau chiar sa opriti sau sa porniti receiverul. Este tradusa pentru 23 de tari si se poate personaliza direct din interfata.

Reglaje audio complexe prin DSPul integrat

Yamaha Rx-V 483 este echipat cu un procesor audio performant ( DSP = Digital Sound Processor ). Acesta permite emularea unor salai de concerte prin efecte sonore, in camera dumneavoastra. Sunetul poate fi procesat si configurat prin simple apasari de buton ( Basic Mode ) sau prin reglaje complexe a unei multitudini de parametri ( Advanced Mode ). Aplicatia de control a fost imbunatatita si poate fi folosita pentru a controla aceste functii.

Setup simplu si rapid cu un smartphone sau tableta

Puteti folosi smartphoneul sau tableta impreuna cu aplicatia MusicCast pentru a schimba rapid setarile receiverului. Aceeasi aplicatie de control poate fi folosita impreuna cu orice dispozitive compatibile MusicCast.

Streaming muzical prin AirPlay

Acest receiver suporta AirPlay. Puteti face streaming wireless din iPod touch®, iPhone® sau iPad®, sau direct dintr-un Mac sau PC, prin iTunes. Streamingul este extrem de simplu de facut, iar detaliile sunt afisate pe ecranul televizorului ( coperta, nume artist, titlul melodiei).

Spotify Connect - acces instant la milioane de melodii

Instalati-va aplicatia Spotify pe smartphone si aveti acces instant la o biblioteca imensa de muzica ( milioane de melodii, contra unei taxe lunare modice ). Daca ascultati muzica din Spotify pe telefon si veniti acasa, sunetul poate fi preluat de receiver automat, muzica continuand neintrerupta. Puteti personaliza playlisturi si primi apeluri telefonice. Este chiar atat de simplu.

Preamplificator de doza integrat

Yamaha tine cont de cresterea masiva a vanzarilor de vinil din ultimii ani si a echipat receiverele din noua gama cu o intrare speciala pentru pickup ( cu preamplificare de doza MM si corectii RIAA).

Suport extins pentru formate Audio si rezolutii superioare

Yamaha Rx-V 483 este compatibil cu ultimele formate audio din filme precum Dolby True HD sau DTS-HD Master Audio. De asemenea, suporta si formate audio de inalta rezolutie precum DSD / AIFF / FLAC / WAV / Apple Lossless. Acum va puteti asculta intreaga colectie de fisiere audio direct din receiver, fara sa aveti nevoie de convertoare suplimentare.

Gapless Playback*

Gapless Playback este o functie aparent minora, dar foarte importanta. Multe playere muzicale introduc scurte pauze intre fisierele redate. Aparent, aceste pauze sunt nesemnificative, dar, in cazul in care ascultati albume live sau concerte clasice, efectul este foarte deranjant. Aceste inregistrari nu au pauze de tacere intre piese ci contin aplauze sau ambianta sonora din sala de concert. Pauzele induse de playerul audio vor suna artificial si vor denatura auditia.

*Valabil pentru fisiere WAV, FLAC sau ALAC, redate din USB / PC / NAS.

Total Purity Concept = Experienta Audio Extraordinara

Yamaha dezvolta de mai multi ani asa-zisul Total Purity Concept. Acesta presupune circuite de preamplificare de inalta calitate, etaje de amplificare de putere, sisteme de reducere a vibratiilor din sasiu si radiatoarele amplificatoarelor. Sursele de alimentare sunt independente pentru circuitele digitale si pentru cele analogice, ceea ce reduce nivelul de interferente. Receiverele Yamaha sunt proiectate cu un unic scop clar, asigurarea unei calitati audio exceptionale, indiferent de clasa de pret a aparatelor. Acest lucru se vede in detalii.

Componente discrete, Jitter redus

Acest receiver este proiectat astfel incat sa asigure o calitate exceptionala a sunetului. Amplificatoarele folosesc componente discrete, iar circuite digitale asigura un nivel de jitter extrem de redus ( PLL = Phase-Locked Loop).

Aplicatia de Setup Interactiva

AV Setup Guide este o aplicatie care face setupul receiverului mai simplu ca niciodata ( pentru tablete iOS / Android ). Aplicatia va ajuta sa alegeti si sa configurati toate cablurile de boxe, conectarea surselor si a televizorului, setarile audio si alocarea amplificatoarelor. Modul de reprezentare grafic este intuitiv si usor de inteles.

SCENE = One-Touch Start

Butoanele rapide SCENE, aflate pe panoul frontal, permit pornirea receiverului direct cu o intrare si un mod DSP preselectat. Pot fi realocate daca tineti un buton apasat timp de 3 secunde. Setarile actuale vor fi memorate si asociate cu butonul respectiv.

HDMI CEC - simplifica utilizarea

Atunci cand conectati receiverul la un TV compatibil CEC, acestea se pot sincroniza ( receiverul porneste automat impreuna cu televizorul, iar telecomanda TVului controleaza volumul din receiver ). Playerele compatibile CEC pot fi si ele controlate cu telecomanda receiverului.

Optimizare automata a sunetului prin YPAO™ R.S.C.

Sistemul YPAO analizeaza acustica din camera dumneavoastra si ajusteaza diversi parametri, astfel incat sa asigure o redare de inalta fidelitate in conditii optime. Procesul este automat, intuitiv, foarte simplu si dureaza doar cateva minute. Microfonul necesar masuratorilor este inclus in pachet.

Noua generatie YPAO R.S.C. ( Reflected Sound Control) include algoritmi speciali pentru a trata problema reflexiilor. Corectiile posibile vor imbunatati substantial calitatea reproducerii sunetului.

HD Audio cu CINEMA DSP 3D si Virtual Presence Speaker

CINEMA DSP 3D asigura un sunet coerent si omogen. HD Audio permite decodarea formatelor HD Audio, asa cum sugereaza si numele. Virtual Presence Speaker este un mod de procesare audio care ofera sunet 3D fara sa utilizeze efectiv boxe de prezenta.

Virtual CINEMA FRONT - Multicanal Virtual de Inalta Rezolutie

Daca este imposibil sa instalati boxele surround, din considerente de spatiu sau mobilare, puteti folosi Virtual CINEMA DSP. Acesta este un mod virtual de sunet, care utilizeaza DSPul integrat in receiver. Toate boxele sunt asezate in fata, iar receiverul emuleaza boxele spate.

MultiZona - Sunet Stereo in a doua Camera

Yamaha Rx-V 483 ofera sunet multizona, chiar daca este un receiver pe 5 canale. Poate fi configurat sa functioneze pe 3.1 canale in zona principala si sa scoata sunet stereo in a doua zona. Sursa folosita va fi aceeasi ( nu poate utiliza o sursa distincta in zona 2).

Extra Bass - Bas puternic si controlat, chiar si din boxe mici

Sistemul Yamaha Extra-Bass imbunatateste dramatic raspunsul in frecvente joase, pastrand caracterul tonal al sunetului si imaginea steroscopica nealterate. Imbunatatirea este spectaculoasa in cazul boxelor de mici dimensiuni. Acest sistem ajusteaza si basul din subwoofer, nu doar cel emis de boxele frontale. Sunetul capata substanta si impact, lucru sesizabil atat la auditii muzicale, cat mai ales la experientele cinematografice.

Compressed Music Enhancer

Muzica in formate digitale comprimate ( precum mp3 ), are pierderi de calitate evidente fata de materialul audio original. Compressed Music Enhancer este un procesor audio care foloseste algoritmi sofisticati pentru a face muzica sa sune asa cum ar fi trebuit, incercand sa recupereze ceea ce se mai poate din detaliile pierdute.

Imagine Stereofonica Imbunatatita prin Subwoofer Trim

Subwoofer Trim este un sistem care evita interferenta subwooferului cu boxele frontale. Atunci cand frecventele audio pe care le reproduce subwooferul se suprapun peste banda de frecvente in care lucreaza boxele frontale, senzatia  este ca sunetul "fuge" catre locul de amplasare al subwooferului. Sistemul Subwoofer Trim corecteaza raspunsul in frecventa al subwooferului astfel incat acest lucru sa nu se intample si imaginea stereofonica sa fie clara si focalizata, perfect centrata in zona boxelor frontale.

 ECO Mode scade consumul de energie cu pana la 20%*

Noul ECO Mode poate reduce consumul de energie electrica cu pana la 20% ( raportat la consumul normal, cu modul ECO oprit ). Acest mod poate fi activat direct din interfata receiverului.

Auto Power Standby configurabil

Auto Power Standby permite oprirea automata a receiverului dupa un interval 20 minute, 2, 4, 8 sau 12 ore.

 

Alte specificatii:

Iesiri preamplificate: sw

Format multicanal: Dolby Digital+ / TrueHD / DTS-HD

Upscale Video:   Nu

Video HDMI (in/out): 4 / 1

Video Composite (in/out): 4 / 1

Video Component (in/out):  -

Audio Analog (in/out): 4 / 0

Audio Optic (in/out): 1 / 0

Audio Coaxial (in/out): 2 / 0

Internet: Da

Bluetooth: Da

Preamplificator Phono:   Da

Numar zone: 2

HDMI in zona 2: Nu

Specificatii

PUTERE:

2 x 80 W ( 6 ohm, 0.06 % THD) W

NUMAR CANALE:

7.2

DIMENSIUNI (HxWxD):

16.1 x 43.5 x 32.7 cm

GREUTATE:

8.1 kg

TIP:

Receiver AV

Modalitati si termeni de livrare:

Comanda va ajunge în 24 de ore prin Fan Courier.

Transportul este gratuit pentru:

  • - orice valoare a comenzii în localitatea București
  • - comenzi de peste 500 de lei în țară

Taxa de curierat pentru comenzi cu valoare mai mică de 500 de lei în restul țării este de 20 de lei.

Puteți ridica comanda din sediul Stereomag din str. Vasile Alecsandri nr. 14, sector 1, București, doar cu confirmarea reprezentantului companiei că produsele se află în stoc.

Daca vrei să afli stadiul comenzii tale, intră în Contul meu (link) sau ia legătura cu un reprezentant Stereomag la numărul de call-center: 0744 357 664 (Luni-Vineri: 9.00-20.00) sau pe adresa de email: contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

Receiver Yamaha MusicCast RX-V483
Nota (0.0) bazata pe 0 aprecieri ( Scrie o recenzie )

PRODUSE SIMILARE

RECEIVER AV MARANTZ SR6014
- 12%

RECEIVER AV MARANTZ SR6014

5798.0 Lei 6599.0 Lei
RECEIVER AV MARANTZ SR5014
- 11%

RECEIVER AV MARANTZ SR5014

3798.0 Lei 4249.0 Lei
RECEIVER AV MARANTZ NR1510
- 9%

RECEIVER AV MARANTZ NR1510

2499.0 Lei 2749.0 Lei

Frecvent cumpărate cu acest produs

CERERE INFORMATIILa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.