Scroll-Top pagina
img
img
img
img

DESCRIERE

AV Receiver 7.2 with advanced features and enhanced functionality, including two HDMI outputs and MusicCast Surround capability.

 

Caracteristici:

7-channel powerful surround sound:

- 90 W per channel (8 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.06% THD, 2-ch driven)

- 150 W per channel (4 ohms, 1 kHz, 0.9% THD, 1-ch driven)

- 150 W per channel (8 ohms, 1 kHz, 10% THD, 1-ch driven)

Ability to add wireless surround speaker/s* (*MusicCast 20 or MusicCast 50)

YPAO™ Reflected Sound Control (R.S.C.) sound optimisation

Amazon Alexa voice control compatibility* (*Availability varies by region)

MusicCast multi-room technology

Music streaming services built-in

HDMI (5 in / 2 out) with Dolby Vision™ and Hybrid Log-Gamma

Phono input for vinyl playback

 

Dolby Atmos si DTS:X: compatibilitatea cu aceste tehnologii audio va transforma o experienta ordinara intr-una extraordinara, cu un sunet surround realist, bine pozitionat in orice zona a camerei de Home Cinema.

Optimizare profesionala a sunetului prin YPAO - RSC (Reflected Sound Control): sistemul YPAO - RSC analizeaza prin intermediul microfonului inclus si al semnalului de test acustica camerei si masoara diversi parametri ai boxelor instalate, apoi modifica si calibreaza parametrii interni de amplificare pentru a se atinge un sunet optim din combinatia camera - boxe. Este ca si cum ati avea un inginer de sunet profesionist acasa ce va seteaza optim sistemul Home Cinema pentru un sunet perfect balansat.

Receiverele AV Yamaha folosesc amplificatoare discrete pentru a minimaliza distorsiunile si au alimentary dedicate diferite pentru sectiunile digitala si analogica, DAC-uri de inalta performanta pentru reproducerea muzicii inclusiv in High-Resolution, atentie este acordata fiecarui detaliu de proiectare pentru a asigura cel mai bun sunet posibil.

Usurinta in instalarea boxelor Surround: puteti combina acest receiver cu boxe active wireless Yamaha MusicCast 50 sau MusicCast 20 pentru a configura boxe surround spate fara a mai folosi cabluri de boxe, prin intermediul aplicatiei Musicast.

O lume intreaga de muzica si servicii de streaming: explorati o infinitate de surse de muzica din internet radio si servicii de streaming online prin instalarea aplicatiei dedicate pe smartphone sau tableta pentru un control complet si usor.

Comenzi vocale prin intermediul tehnologiei Alexa: receiverele Yamaha ofera compatibilitate cu dispozitivele Amazon dedicate pentru comenzi vocale.

Aplicatia AV Controller App este disponibila pentru a fi instalata pe smartphone sau tableta si permite controlul diverselor functii ale receiverului si ofera acces la serviciile de streaming.

Advanced GUI: aveti la dipozitie pe ecranul televizorului o interfata GUI (Graphical User Interface) ce permite setarea parametrilor receiverului prin intermediul meniurilor si al setarilor specifice.

AV Receiverul ofera posibilitatea de a transmite semnale audio-video si intr-o alta camera / zona prin intermediul mufelor dedicate si al configurarii amplificatoarelor interne (prin cablurile instalate deja). Exista si posibilitatea de a transmite sunetul wireless, fara cabluri si fire, prin intermediul boxelor active Yamaha MusicCast 50 sau MusicCast 20 atata timp cat toate aparatele se afla sub acoperirea retelei WiFi.

 

Alte specificatii:

Numar canale amplificate: 7

Iesiri preamplificate: 2 x Subwoofer

Format multicanal: Dolby Digital+ / Atmos / TrueHD / DTS:X / DTS-HD

Upscale Video: Da

Video HDMI (in/out): 5 / 2

Video Composite (in/out): 1 / 0

Video Component (in/out): 1 / 0

Audio Analog (in/out): 4 (front 1) / 0

Audio Optic (in/out): 2 / 0

Audio Coaxial (in/out): 2 / 0

Internet: Da

Bluetooth: Da

Preamplificator Phono: Da

Numar zone: 2

HDMI in zona 2: Nu.

Specificatii

PUTERE:

2 x 90 W per channel (8 ohms, 0.06% THD) W

NUMAR CANALE:

2

DIMENSIUNI (HxWxD):

171 x 435 x 378 mm

GREUTATE:

10,5 kg

CULORI DISPONIBILE:

Negru, Argintiu

TIP:

Amplificator stereo

Modalitati si termeni de livrare:

Comanda va ajunge în 24 de ore prin Fan Courier.

Transportul este gratuit pentru:

  • - orice valoare a comenzii în localitatea București
  • - comenzi de peste 500 de lei în țară

Taxa de curierat pentru comenzi cu valoare mai mică de 500 de lei în restul țării este de 20 de lei.

Puteți ridica comanda din sediul Stereomag din str. Vasile Alecsandri nr. 14, sector 1, București, doar cu confirmarea reprezentantului companiei că produsele se află în stoc.

Daca vrei să afli stadiul comenzii tale, intră în Contul meu (link) sau ia legătura cu un reprezentant Stereomag la numărul de call-center: 0744 357 664 (Luni-Vineri: 9.00-20.00) sau pe adresa de email: contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

Receiver AV Yamaha RX-V685
Nota (0.0) bazata pe 0 aprecieri ( Scrie o recenzie )

CERERE INFORMATIILa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.