Scroll-Top pagina
img
img
img

DESCRIERE

Enjoy immersive multi-channel sound with the Marantz SR6014 9.2-Channel Network A/V Receiver. It delivers up to 110W of power per channel at 8 Ohms and features Dolby Atmos and DTS:X compatibility for object-based audio support. Built-in Bluetooth and AirPlay 2 support allows the receiver to wirelessly stream music from compatible sources, such as smartphones and tablets. Onboard Wi-Fi and Ethernet connectivity enables the SR6014 to access a variety of internet-based music sources.

The receiver can be controlled via, and integrated into, your Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri, or Josh.ai ecosystem, as well as a variety of IP-based control protocols. With eight HDMI inputs and three HDMI outputs, this receiver can act as a video switcher for your HD source components. It can pass through 4K signals over HDMI and has a USB port for accessing media stored on compatible USB flash drives.

 

CARACTERISTICI:

Stream audio content with HEOS built-in or Bluetooth

Voice control via Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri, or Josh.ai

HDMI diagnostic built-in to test your cables and device compatibility

Three HDMI outputs for three display devices

ISF certification

ihiji Invision, Domotz Pro, and OvrC remote management support

Web UI configuration interface

IP control (AMX, Crestron Command, Control 4, Elan, URC, RTI, Clare controls, Key Digital, Windows 10 app)

Crestron Connected

Zone 2 power output (reduces the main zone to 7.1)

Remote control input and output jacks for external IR receiver operation

Panel, remote, and setup lock functions

USB reader

Works with the optional RMK6511SR rack mount kit

All Zone Stereo (Party Mode) on or off via smart select

AirPlay deactivation from setup menu

HDMI multiple input assign lets you listen to multiple audio sources while keeping the same video content

HDMI auto input rename (when information is available from the source player)

 

ALTE SPECIFICATII:

Object-Based Audio Support: Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X

 

Video

Pass-Through    4K/60 Hz, 4:4:4 Color Resolution, HDR10, Dolby Vision, HLG, BT.2020, ALLM

HDCP Version    2.3

Connectivity

 

Tuner   

AM / FM

Wireless Connectivity    Bluetooth, Dual-Band Wi-Fi, Apple AirPlay 2

 

Inputs  

8 x HDMI (1 Front)

2 x Optical TOSLINK

2 x RCA Digital Coaxial

2 x 3RCA Component Video

4 x RCA Composite Video (1 Front)

7 x Stereo RCA Audio (1 Front, 1 Phono with Ground Screw)

1 x 7.1-Channel RCA Audio Input

Outputs              

3 x HDMI

1 x 3RCA Component Video

1 x RCA Composite Video

2 x Subwoofer Pre-Out

1 x 11-Channel RCA Pre-Out

1 x Zone 2 Stereo RCA Pre-Out

1 x 1/4 / 6.35 mm Headphone (Front)

 

Other Ports

1 x USB (Front)

1 x 1/8 / 3.5 mm Setup Mic Input (Front)

1 x FM Antenna

1 x AM Antenna

1 x RJ45 Ethernet LAN

1 x 1/8 / 3.5 mm Flasher In

1 x 1/8 / 3.5 mm 12 VDC Trigger Out

1 x RCA Remote Control In

1 x RCA Remote Control Out

1 x DE-9 RS-232C

2 x Bluetooth / Wi-Fi Antenna Terminals

Speaker Connectors: 11 x Color-Coded Binding Post Pairs

USB Formats: ALAC, FLAC, WAV Lossless Files up to 24-bit / 192 kHz, DSD 2.8 and 5.6 MHz, HDAM

Operating Temperature: 41 to 95°F / 5 to 35°C

Modalitati si termeni de livrare:

Comanda va ajunge în 24 de ore prin Fan Courier.

Transportul este gratuit pentru:

  • - orice valoare a comenzii în localitatea București
  • - comenzi de peste 500 de lei în țară

Taxa de curierat pentru comenzi cu valoare mai mică de 500 de lei în restul țării este de 20 de lei.

Puteți ridica comanda din sediul Stereomag din str. Vasile Alecsandri nr. 14, sector 1, București, doar cu confirmarea reprezentantului companiei că produsele se află în stoc.

Daca vrei să afli stadiul comenzii tale, intră în Contul meu (link) sau ia legătura cu un reprezentant Stereomag la numărul de call-center: 0744 357 664 (Luni-Vineri: 9.00-20.00) sau pe adresa de email: contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

RECEIVER AV MARANTZ SR6014
Nota (5.0) bazata pe 1 aprecieri ( Scrie o recenzie )
Mircea la 13-01-2020 (00:01)
Este un receiver bun, putin cam greu, aspectuos si se aude foarte bine pe partea de muzica in special. Este usor de setat prin intermediul tv (cablu hdmi arc). Dolby Atmos Height Virtualization este un mare plus. Eu il folosesc pe stereo momentan insa Dolby Atmos Height Virtualization isi face prezenta cand este selectat. Nota 10 baietilor de la stereomag pentru ajutor si sfaturi utile.

CERERE INFORMATIILa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.