Scroll-Top pagina
img
img
img
img
img
img
img
img

BOXE RAFT MOREL OCTAVE 6 LIMITED EDITION BOOKSHELF + Amplificator Integrat Exposure 3010S2D

Nota 0.0 din 0 recenzii ale clientilor
din 0 recenzii ( Scrie o recenzie )

Cod produs: DYP8K

20930,0 Lei

LIVRARE GRATUITA


Info stoc

Livrare rapida

Garantie 24 luni

Anunta-ma cand scade pretul:

stereomag

BOXE RAFT MOREL OCTAVE 6 LIMITED EDITION BOOKSHELF + Amplificator Integrat Exposure 3010S2D

20930,0 Lei

DESCRIERE

Pachetul este format din:Seria Octave 6 se poate integra cu ușurință în orice spațiu de locuit, permițând în același timp ascultătorilor să se bucure de un sunet fabulos. Noua serie este proiectată să fie "prietenoasă pentru amplificatoare", capabilă să lucreze cu amplificatoare solide și cu tuburi. Convertorii speciali proiectați pentru boxele de raft Octave 6 LE sunt nucleul seriilor care fac diferența față de alte produse în această gamă de preț.

Bazate pe cea mai avansată tehnologie Morel, boxele de raft Octave 6 LE utilizează o unitate de bass cu 6 "cu o bobină de voce de 3" sub presiune, un motor hibrid puternic și un conector sandwich compozit din fibră de carbon / Rohacell ultra-eficient . Acest material ușor și foarte rigid permite o reproducere mai bună a sunetului natural și nealterat, cu o articulație mărită și un răspuns tranzitoriu îmbunătățit.

Renumitul tweeter Morel Acuflex ™ de 1.1 "(28 mm) dome, oferă semnătura companiei. Componentele de înaltă calitate păstrează dinamica sunetului original similar unei performanțe live. 

 

ALTE SPECIFICATII:

Constructie: 2 cai

Cabina MDF cu finisaj frontal lucios

Dublu port de bass reflex, fara material insonorizat intern

Difuzoare:

Woofer: sistem de aerisire din spate de 6 "(160 mm). Uniflow ™ șasiu din aluminiu. Sistem de magneți de ferită. Bobină de voce din aluminiu Hexatech ™ de 3”. Bobină din titanium integrata dintr-o singură bucată și înconjurat cu un con din polimer compozit amortizat (DP C).

Tweeter: calota din matase acuflex ™ de 11/8 "(28mm) moale. Sistem de magnet puternic din NeodymiumAmbele unități de acționare sunt protejate cu un câmp magnetic scăzut.

Dispersia: in intervalul 1,5 dB - 18,000 Hz/ Orizontal: peste 60 °/ Vertical: peste 20 °

Conectori auriti

Pretul este la pereche.CARACTERISTICI:

 

110 W pe canal în 8 Ohmi

6 intrări pe linie

Opțiune de montare a unui modul MC sau MM phono sau conectare DAC

Conectivitate dublă

Ieșire separată de preamplificator

Condensatoare de înaltă calitate pentru semnal

Semnal scurt reglat și sursă de alimentare PCB

Circuit cascode pentru îmbunătățirea alimentării

Treaptă de ieșire tranzistor bipolară rapidă pentru performanțe dinamice și vii

Carcase din aluminiu și panou frontal extrudat pentru controlul câmpurilor electromagnetice de rezonanță și abateri

Telecomandă.

 

ALTE SPECIFICATII:

Ieșire preamplificator: 1V pentru intrarea nominală (+ 18dB la volum complet)

Distorsiune armonica : <0.03% la puterea nominala, ref. 1KHz

Separare canale : >60dB, 20Hz - 20KHz.

In cazul in care ai intrebari legate de modalitatea de livrare ne poti contacta la numarul de telefon 0744.357.664 sau pe adresa de e-mail contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

BOXE RAFT MOREL OCTAVE 6 LIMITED EDITION BOOKSHELF + Amplificator Integrat Exposure 3010S2D
Nota (0.0) bazata pe 0 aprecieri ( Scrie o recenzie )

CERERE INFORMATIILa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.