Scroll-Top pagina
img
img
img
img

BOXE RAFT BOWERS WILKINS CM1 S2

Nota 0.0 din 0 recenzii ale clientilor
din 0 recenzii ( Scrie o recenzie )

Cod produs: CM1 S2


LIVRARE GRATUITA


Acest produs nu mai face parte din gama actuala a producatorului.DESCRIERE

Bowers & Wilkins CM1 S2 is are originile in anul 2006, cand a fost lansata prima editie a acestui model. In 2014 modelul a fost revizuit si a beneficiat de multiple imbunatatiri cum ar fi Decoupled Double Dome tweeter − pentru un sunet extreme de précis si detaliat.

Avand o calota de aluminiu ranforsata la baza cu un inel , acest model de tweeter sa caracterizeaza prin greutate redusa si rigiditate sporita. Perna de gel pe care este montat izoleaza tweeterul de carcasa, evitant orice rezonante nedorite si oferind o disperie si o spatialitate mai buna.

Pe langa tweeter, la fel ca si celelalte modele din seria CM S2, CM1 S2 beneficiaza de o carcasa noua, crossovere imbunatatite cu condesatori Mundorf, grila de protectie pentru tweeter si finisaje de calitate disponibile in culorile Alb Mat, Negru Lucios sau in furnir−Rosenut.

 

CARACTERISTICI:

Woven Kevlar

Flowport

Nautilus tube loaded Decoupled Double Dome aluminium tweeter

Kevlar® brand fibre cone bass / midrange

Flowport™

 

ALTE SPECIFICATII:

Description: 2-way vented-box system

Drive units: 1x ø25mm (1 in) Decoupled Double Dome aluminium high-frequency

1x ø130mm (5 in) woven Kevlar® cone bass /midrange

Frequency range: -6dB at 45Hz and 50kHz

Dispersion Within: 2dB of reference response

Horizontal: over 60º arc

Vertical: over 10º arc

Harmonic distortion 2nd and 3rd harmonics (90dB, 1m): <1% 110Hz - 22kHz

Max. recommended cable impedance 0,1 Ω

Specificatii

PUTERE:

30 - 100 W

RASPUNS IN FRECVENTA:

50Hz - 28kHz ±3dB

DIMENSIUNI (HxWxD):

280 x 165 x 260 mm cabinet only/276mm including grille & terminals

GREUTATE:

6.7 kg

IMPEDANTA:

8 (minimum 4.0) Ohm

FRECVENTA CROSSOVER:

4kHz

SENSIBILITATE:

84dB spl (2.83V, 1m) dB

CULORI DISPONIBILE:

Cabinet: Rosenut,Gloss Black,Satin White Grille: Black, Grey (Satin White only)

TIP:

Boxe raft

NUMAR DE CAI:

2

PRET:

la pereche

In cazul in care ai intrebari legate de modalitatea de livrare ne poti contacta la numarul de telefon 0744.357.664 sau pe adresa de e-mail contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

BOXE RAFT BOWERS WILKINS CM1 S2
Nota (0.0) bazata pe 0 aprecieri ( Scrie o recenzie )

CERERE INFORMATIILa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.