Scroll-Top pagina
img
img

DESCRIERE

Solan reprezintă pătrunderea în lumea Morel, iar conceptul său versatil format din difuzoare de podea, raft, centru și un subwoofer activ îi permite să fie utilizat atât în sistemele cu 2 canale, cât și în sistemele de home theater.

 

CABINA

Difuzoarele de podea Solan folosesc (ca toate boxele din seria Solan) o cabină ventilată neamortizată, care le permite să vibreze controlat, astfel încât să se sincronizeze cu ieșirea driverelor. Această energie este folosită ca parte a sunetului reprodus. Puterea totală este luată în considerare în designul crossover-ului, rezultând un sunet complet transparent. Un deflector vertical este situată în mijlocul cabinei cu o deschidere acustică crucială în realizarea unui sunet natural. Portul de bas reflex orientat spre spate a fost conceput pentru a fi în linie directă cu partea din spate a unității bas / midrange pentru a reproduce un bas mai strâns și mai articulat, dar și un sunet cu o prezență mai realistă în midrange.

 

DRIVERE

Un tweeter din cupolă de mătase de 1 inch (25 mm) prevăzut cu un sistem de magnet neodymium. Acest răspuns al frecvenței echilibrat al driverului și lipsa unor rezonanțe înalte "Q" (ascuțite) din bandă oferă un răspuns foarte natural pe înalte. Tweeterul este protejat de grila Lotus Morel.

Midrange-ul este un driver de 5 inch (130 mm) echipat cu un magnet mare de ferită care conduce un con de hârtie compozit ușor.

Basul este condus de un driver de 6 inch (150 mm) care utilizează un magnet mare de ferită și un con de hârtie compozit. Acest driver este optimizat pentru reproducerea pe frecvență joasă, cu un interval de răspuns excepțional având în vedere dimensiunea sa.

Tehnologia crossover-ului este împrumutată de la difuzorul de referință Morel – Fat Lady – și presupune ca toate driverele să mențină o fază pozitivă, oferind un sunet unificat, folosind mai multe drivere și păstrând treapta de sunet chiar și atunci când se află în afara axei. Eliminarea rezistențelor în calea semnalului permite cea mai înaltă rezoluție, astfel încât ascultătorul să simtă întreaga dinamică a sunetului original.

 

ALTE SPECIFICATII:

Constructie: 3 cai, 4 difuzoare, incinta din MDF cu finisaj frontal lacuit, port bass-reflex.

Incarcare acustica: bass; single port reflex. midrange; single port reflex

Difuzor bass :160mm magnet din ferita, racit cu radiator din aluminiu, membrana din hartie cu densitate foarte mare si foarte usoara.

Mid-bass :130mm, magnet din ferita racit cu radiator din aluminiu, membrana din hartie cu densitate foarte mare si foarte usoara.

Tweeter cu diametrul de 25 mm si calota din calota de matase.

Specificatii

PUTERE:

140 W

RASPUNS IN FRECVENTA:

30-20,000 Hz

DIMENSIUNI (HxWxD):

178 x 950 x 292 mm

GREUTATE:

14.5 kg

IMPEDANTA:

4 Ohm

FRECVENTA CROSSOVER:

150Hz/ 18db octave. 2200Hz/ 12db octave

SENSIBILITATE:

88 dB

CULORI DISPONIBILE:

alb pin, negru cenusa

TIP:

Boxe podea

Modalitati si termeni de livrare:

Comanda va ajunge în 24 de ore prin Fan Courier.

Transportul este gratuit pentru:

  • - orice valoare a comenzii în localitatea București
  • - comenzi de peste 500 de lei în țară

Taxa de curierat pentru comenzi cu valoare mai mică de 500 de lei în restul țării este de 20 de lei.

Puteți ridica comanda din sediul Stereomag din str. Vasile Alecsandri nr. 14, sector 1, București, doar cu confirmarea reprezentantului companiei că produsele se află în stoc.

Daca vrei să afli stadiul comenzii tale, intră în Contul meu (link) sau ia legătura cu un reprezentant Stereomag la numărul de call-center: 0744 357 664 (Luni-Vineri: 9.00-20.00) sau pe adresa de email: contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

BOXE MOREL SOLAN FLOOR-STANDING 5F
Nota (0.0) bazata pe 0 aprecieri ( Scrie o recenzie )

CERERE INFORMATIILa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.