Scroll-Top pagina
img
img
img
img
img
img

BOXE MOREL SOLAN BOOKSHELF 5B + Amplificator stereo Dac incorporat Yamaha A-S501

Nota 0.0 din 0 recenzii ale clientilor
din 0 recenzii ( Scrie o recenzie )

Cod produs: NK5XGD

3499,0 Lei 5116,0 Lei

LIVRARE GRATUITA


Info stoc

Livrare rapida

Garantie 24 luni

Anunta-ma cand scade pretul:

stereomag

BOXE MOREL SOLAN BOOKSHELF 5B + Amplificator stereo Dac incorporat Yamaha A-S501

5116,0 Lei
(-32%)
3499,0 Lei

DESCRIERE

Pachetul este format din:În centrul boxelor de raft Solan există un tweeter cu dome de 1 inch (25 mm), prevăzut cu un sistem de magnet neodymium, cu grila Lotus pentru a proteja tweeter-ul. Acest răspuns constant al frecvenței driverului și lipsa unor rezonanțe înalte "Q" (ascuțite) din bandă oferă un răspuns foarte natural la cel mai înalt punct. Driverul bas / midrange constă dintr-un driver de 5 inchi (130 mm) echipat cu un magnet mare de ferită care este motorul unui con de hârtie compozit ușor.

Boxele Solan Bookshelf moștenesc elemente ale tehnologiilor de referință ale crossoverului de la Solan Fat Lady reprezentate de modul în care toate driverele mențin o fază pozitivă, ceea ce face rețeaua de filtre mai dificilă de construit, dar oferă un sunet foarte unificat utilizând mai mulți driveri. Optimizarea performanței fazei prin crossover ajută la păstrarea treptei de sunet chiar și atunci când se află în afara axei. În cele din urmă, eliminarea rezistențelor în calea semnalului permite cea mai înaltă rezoluție, astfel încât toate dinamica și înaltele să curgă armonios.

 

ALTE SPECIFICATII:

Constructie: 2 cai, incinta din MDF,finisaj frontal lacuit, port de bass reflex

Difuzor  mid-bass :130mm, magnet din ferita, racit cu radiator din aluminiu, membrana din hartie cu densitate foarte mare si foarte usoara

Tweeter cu diametrul de 25 mm si calota din material textil soft.Alte specificatii:

THD (distorsiuni totale armonice): 0.019%

6 x intrari Audio Analog

2 x iesiri Audio

1 x intrare digitala optica

1 x intrare digitala coaxiala

1 x iesire subwoofer

1 x port Dock pentru iPod

Selector zona A, B, A+B

Compatibil iPod/iPhone

Panou frontal din Aluminiu

Balans

Loudness - control variabila

Reglaj inalte/bass

Telecomanda inclusa

Auto Power Off

Pure Direct

Terminale aurite

Control Loudness

 

ToP ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) - tehnologie patentata de Yamaha asupra designu-lui astfel incat intrarile si iesirile sunt amplasate simetric cu un circuit cat mai scurt capabil sa redea un semnal cat mai pur.

Yamaha A-S501 este destinat pentru a reda o excelenta calitate a sunetului, printr-un design frumos. Este un amplificator integrat cu avantajul unei intrari digitale.       

Circuit bazat pe conceptul ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology). Design-ul ToP-ART asigura un sunet optim. Atunci cand transmiterea semnalului audio este directa, sansele ca acesta sa fie afectat de distorsiuni sau zgomote, este redusa. Prin tehnologia ToP-ART, Yamaha a creat un design direct simetric, pentru o mai mare puritate a sunetului.                 

Componente performante pentru o calitate audio excelenta. Yamaha utilizeaza doar componente de cea mai inalta calitate, atent selectionate si testate.       

Pure Direct pentru o mai mare puritate a sunetului. Modul Pure Direct contribuie la trimiterea semnalului audio pe cel mai scurt traseu posibil al circuitului, eliminand orice degradare a semnalului.               

Intrare Audio Digitala pentru TV sau Blu-ray Player. Intrarea optica este pentru a primi semnal audio de la TV, iar cea coaxiala pentru a primi semnal audio de la Blu-ray.           

Posibilitatea de conectare cu YBA-11 Bluetooth Wireless Adaptor. Cu ajutorul YBA-11, vei putea face streaming de muzica de pe un dispozitiv compatibil Bluetooth.     

In cazul in care ai intrebari legate de modalitatea de livrare ne poti contacta la numarul de telefon 0744.357.664 sau pe adresa de e-mail contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

BOXE MOREL SOLAN BOOKSHELF 5B + Amplificator stereo Dac incorporat Yamaha A-S501
Nota (0.0) bazata pe 0 aprecieri ( Scrie o recenzie )

CERERE INFORMATIILa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.