Scroll-Top pagina
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Amplificator integrat Primare I22 + Boxe podea Dynavoice Definition DF-8

Nota 0.0 din 0 recenzii ale clientilor
din 0 recenzii ( Scrie o recenzie )

Cod produs: GTRSN


LIVRARE GRATUITA


Acest produs nu mai face parte din gama actuala a producatorului.stereomag

Amplificator integrat Primare I22 + Boxe podea Dynavoice Definition DF-8

DESCRIERE

Pachetul este format din:Dimensiuni          430 x 420 x 106 mm

Greutate              10 kg

Putere RMS         2x 80W at 8Ω, 2x 160W at 4Ω

Raspuns in frecventa       10Hz – 20kHz, -0.5dB

THD       0.05%, 20Hz – 20kHz, 10W at 8Ω

Impedanta output            RCA 94Ω

Optional              Optional DAC Board: 1x USB-B input 1x Digital Optical input (1 TOSLINK) 1x Digital Coaxial input (1 RCA jack)

Signal to noise ratio         95dB

Culori    Black / Titanium

INFORMAȚII

 

It is designed to provide high power output with very low distortion and system control.

 

An optional DAC board is available for the I22, comprising three digital inputs for the upgrading of existing CD players via their digital outputs, and the streaming of music files from PCs and Macs. There is an isochronous USB-B input (16-24bit data at 44.1 to 96kHz), a TOSLINK connector (16-24 bit data at 44.1-192kHz) and SPDIF (16-24bit/44.1-192kHz). Specialised processing at the Isochronous USB-B input re-clocks the incoming data for reduced jitter and greater bit resolution through the DAC, optimising sound quality from music files.

CD 22 nu este inclus in pret.

Specificatii:

Output Power 2x 80W at 8Ω, 2x 160W at 4Ω

Analogue Inputs 4 pair RCA (L & R)

Optional DAC Board:

1x USB-B input

1x Digital Optical input (1 TOSLINK)

1x Digital Coaxial input (1 RCA jack)

Input Impedance 15kΩ

Analogue Record Output 1 pair RCA (L & R)

Pre Out 1 pair RCA (L & R)

Output Impedance RCA 94Ω

Frequency Response 10Hz – 20kHz, -0.5dB

THD + N < 0.05%, 20Hz – 20kHz, 10W at 8Ω

Signal to Noise -95dB

Power Consumption Standby: 0.3W; Operate: 19W

Dimensions (wxdxh) 430 x 420 x 106 mm

Net weight 10 kg

Gross weight 12.5 kg

Colour Options Black and TitaniumDynavoice Definition DF-8 este perla coroanei printre toate difuzoarele de podea. Wooferele duale de 8 inch, un midrange de 6,5 inch și tweetere duale, toate plasate într-o cabină robustă, formează un difuzor cu un sunet extrem de detaliat și puternic.

Pentru garantarea stabilității și controlul tonurilor de frecvență scăzută, pentru woofere se folosește Kevlar “bullet proof”, un material subțire și ușor, care întărește conul și îl face mai receptiv la micro-detalii. Coșul este turnat în aluminiu, ceea ce face ca întregul woofer să fie și mai stabil.

Pentru a reproduce detaliile în tonurile de înaltă frecvență, a fost amplasat un tweeter din cupola de mătase și un tweeter cu panglică în partea superioară. Împreună se armonizează perfect și ajung până la 32 kHz.

Pe terminalul Bi-wire placat cu aur a fost plasat un suport care permite reglarea fină a mediilor. Puteți alege între -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB și veți observa imediat o schimbare a caracterului sonor.

 

ALTE SPECIFICATII:

Incinte acustice tip "Tower"

Constructie: 3 cai, bass-reflex

Difuzoare:

Bass: 2 x 200 mm

Medii: 1 x 165 mm

Tweeter: Ribbon + Soft Dome

Conectori auriti

In cazul in care ai intrebari legate de modalitatea de livrare ne poti contacta la numarul de telefon 0744.357.664 sau pe adresa de e-mail contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

Amplificator integrat Primare I22 + Boxe podea Dynavoice Definition DF-8
Nota (0.0) bazata pe 0 aprecieri ( Scrie o recenzie )

CERERE INFORMATIILa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.