Scroll-Top pagina
img
img
img
img
img
img

SISTEM BOXE 5.1 MOREL SOLAN HT

Nota 0.0 din 0 recenzii ale clientilor
din 0 recenzii ( Scrie o recenzie )

Cod produs: SOLAN HT


LIVRARE GRATUITA


Acest produs nu mai face parte din gama actuala a producatorului.DESCRIERE

Peste 4 decenii de know-how și eforturi în inovație au culminat cu producerea noului Solan. Să fii cel mai bun nu înseamnă să faci cel mai scump sistem sau difuzor. Este vorba despre capacitatea de a produce difuzoare care să respecte filozofia și calitatea promisă de companie la prețuri accesibile, astfel încât un segment cât mai mare de iubitori de muzică să se poată bucura de înalta performanța a sunetului.

Morel Solan HT este format din boxe de podea, raft, centru și un subwoofer activ care îi permite să fie folosit atât în sistemele cu 2 canale, cât și în sistemele de home theater. Sistemul îndeplinește obiectivul principal de recreare a atmosferei electrice generate la un concert, precum și reproducerea exactă a sunetului de instrumente și voci vii neamplificate.

Calități evidente: măiestrie superioară, tehnologie inovatoare și elemente rafinate de design; cum ar fi deflectoarele frontale lucioase din față, placa de bază din aluminiu periat și grila Lotus inovatoare Morel. Toate îl diferențiază de alte produse din această categorie de preț.

Multe elemente tehnologice au fost împrumutate de la difuzorul de referință al Morel, Fat Lady. Folosind aceasta bază, seria Solan atinge niveluri de performanță fără precedent. Solan folosește un cabinet aerisit, neamortizat, care permite o vibrație controlată, astfel încât să se sincronizeze cu ieșirea driverelor. Această energie este folosită ca parte a sunetului reprodus, la fel cum auzim o vioară, deoarece sunetul este o unire atât a corpului cât și a corzilor.

Seria Solan este capabilă de a stârni emoții prin stilul, performanța, calitatea și valoarea sa.

 

Sistemul 5.1 Morel Solan este format din:

 

1. Set de boxe Morel SOLAN FLOOR-STANDING 5F:

Specificatii:

Incinte  acustice de podea

Constructie: 3 cai, 4 difuzoare, incinta din MDF,finisaj frontal lacuit,port bass-reflex

Impedanta: 4 ohm

Difuzor bass: 160 mm magnet din ferita, racit cu radiator din aluminiu, membrana din hartie cu densitate foarte mare si foarte usoara

Mid-bass: 130 mm, magnet din ferita, racit cu radiator din aluminiu, membrana din hartie cu densitate foarte mare si foarte usoara

Tweeter cu diametrul de 25 mm si calota din material textil soft

Raspuns in frecventa: 30-2000 Hz

Putere nominala: 140W

Sensibilitate (2.83V/1m): 88 dB

Frecventa crossover: 150Hz/ 18db octave. 2200HZ/ 12db octave

Dimensiuni (WxHxD):178 x 950 x 292 mm

Greutate: 14.5 kg

Culori disponibile: alb pin, negru cenusa

 

2. Set de boxe Morel SOLAN BOOKSHELF 5B

Specificatii:

Incinte acustice de raft

Constructie: 2 cai, incinta din MDF,finisaj frontal lacuit, port de bass reflex

Impedanta: 4 ohm

Difuzor  mid-bass :130 mm, magnet din ferita, racit cu radiator din aluminiu, membrana din hartie cu densitate foarte mare si foarte usoara

Tweeter cu diametrul de 25 mm si calota din material textil soft

Raspuns in frecventa: 50-2000 Hz

Putere maxima:100W

Sensibilitate (2.83V/1m): 88 dB

Frecventa crossover: 2200 Hz/ 12db octave

Dimensiuni (WxHxD):178 x 300 x 250 mm

Greutate: 4. 7kg

Culori disponibile: alb pin, negru cenusa

 

3. Boxa centru  SOLAN CENTRE 5C

Specificatii:

Incinta acustica de centru

Constructie: 2 cai, 3 difuzoare, incinta inchisa din MDF,finisaj frontal lacuit, câmp magnetic de dispersie joasă

Impedanta:  4 ohm

2x mid-bass :130mm, magnet din ferita racit cu radiator din aluminiu, membrana din hartie cu densitate foarte mare si foarte usoara

Tweeter cu diametrul de 25 mm si calota din material textil soft

Raspuns in frecventa: 60-2000 Hz

Putere nominala:125W

Sensibilitate (2.83V/1m): 88 dB

Frecventa crossover: 2200 Hz/ 12db octave

Dimensiuni (WxHxD):420 x 170 x 195 mm

Greutate: 5.8 kg

Culori disponibile: alb pin, negru cenusa

 

4. Subwoofer Morel SOLAN PMS 10

Specificatii:

Constructie: incinta din MDF,finisaj frontal lacuit,port bass-reflex

Difuzor de woofer de 20 cm

Raspuns in frecventa: 35-160 Hz

Putere nominala:100W

Intrari: high level; low level

Dimensiuni (WxHxD):366  x 360  x 330 mm

Greutate: 13.5 kg

Culori disponibile: alb pin, negru cenusa

Specificatii

TIP:

Sistem 5.1

In cazul in care ai intrebari legate de modalitatea de livrare ne poti contacta la numarul de telefon 0744.357.664 sau pe adresa de e-mail contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

SISTEM BOXE 5.1 MOREL SOLAN HT
Nota (0.0) bazata pe 0 aprecieri ( Scrie o recenzie )

CERERE INFORMATII

VIDEOLa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.