Scroll-Top pagina
img
img
img
img
img
img

Receiver Yamaha RX-V383 + SISTEM 5.1 JBL HOME CINEMA 610

Nota 0.0 din 0 recenzii ale clientilor
din 0 recenzii ( Scrie o recenzie )

Cod produs: A6WSN

2999,0 Lei 3398,0 Lei

LIVRARE GRATUITA


Info stoc

Livrare rapida

Garantie 24 luni

Anunta-ma cand scade pretul:

stereomag

Receiver Yamaha RX-V383 + SISTEM 5.1 JBL HOME CINEMA 610

3398,0 Lei
(-12%)
2999,0 Lei

DESCRIERE

Pachetul este format din:Caracteristici:

Receiver cu 5 canale de putere, compatibil Bluetooth, HiRes Audio, HDMI 4K Ultra HD

5 canale amplicate cu putere pana la 135 W pe canal ( 2 x 70 W @ 6 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0.09 % THD ) - poate fi configurat sa functioneze in bi-amplificare sau multizona in cazul in care se renunta la surround.

Bluetooth® integrat ( optimizari : Music Enhancer pentru Bluetooth)

Reda fisiere HiRes : DSD 2.8MHz / 5.6MHz, FLAC / WAV / AIFF 192kHz / 24bit, Apple Lossless 96kHz / 24-bit

Gapless Playback : fisierele sunt redate fara pauze suparatoare

Conectivitate HDMI® 4K Ultra HD extinsa ( 4 intrari / 1 iesire ) : pass-through 4K60p (4:4:4), HDCP2.2 ( toate conexiunile ), HDR Video, compatibil Dolby Vision si BT.2020 ( acest receiver nu face upscale)

USB direct pe panoul frontal pentru stick cu muzica

Calibrare automata cu microfonul YPAO™

Dialogue Level Adjustment: efect audio care asigura o claritate deosebita a dialogului in filme

Poate afisa copertile albumelor pe ecranul TV

ECO mode - consum de curent redus cu pana la 20%

 

Conexiune Fara Fir prin Bluetooth

Receiverul Rx-V 383 are Bluetooth incorporat. Puteti conecta la el orice telefon mobil sau tableta, iar Yamaha Compressed Music Enhancer este optimizat special pentru Bluetooth, astfel incat sa asigure un sunet clar, puternic si viu.

4K Ultra HD updatat: pass-through 4K60p, HDCP2.2, HDR Video, Dolby Vision, BT.2020

RX-V 383 este adus la zi cu ultimele standarde HDMI®. Puteti vedea imagine 4K fara nici o limitare. Receiverul poate sustine 4K UHD la 60 cadre pe secunda si un gamut extins de culoare BT.2020  , suporta HDR ( High Dynamic Range - tehnologie care imbunatateste contrastul si detaliul imaginii ), compatibil Dolby Vision. Noul standard copyright HDCP2.2 este disponibil pentru toate conexiunile HDMI, astfel incat suportul pentru noile generatii de playere HD sa fie complet. Acest receiver face doar pass-through, nu poate face upscale din surse inferioare.

 HDMI with 3D si Audio Return Channel

Receiverul este compatibil Video 3D. Functia Audio Return Channel (ARC) permite ca datele sa fie trimise din si catre televizor, prin acelasi cablu HDMI. Astfel avem din televizor in boxele conectate la receiver fara sa fie nevoie de un cablu optic suplimentar.

Componente discrete, Jitter redus

Acest receiver este proiectat astfel incat sa asigure o calitate exceptionala a sunetului. Amplificatoarele folosesc componente discrete, iar circuite digitale asigura un nivel de jitter extrem de redus ( PLL = Phase-Locked Loop).

Aplicatia de Setup Interactiva

AV Setup Guide este o aplicatie care face setupul receiverului mai simplu ca niciodata ( pentru tablete iOS / Android ). Aplicatia va ajuta sa alegeti si sa configurati toate cablurile de boxe, conectarea surselor si a televizorului, setarile audio si alocarea amplificatoarelor. Modul de reprezentare grafic este intuitiv si usor de inteles.

SCENE = One-Touch Start

Butoanele rapide SCENE, aflate pe panoul frontal, permit pornirea receiverului direct cu o intrare si un mod DSP preselectat. Pot fi realocate daca tineti un buton apasat timp de 3 secunde. Setarile actuale vor fi memorate si asociate cu butonul respectiv.

HDMI CEC - simplifica utilizarea

Atunci cand conectati receiverul la un TV compatibil CEC, acestea se pot sincroniza ( receiverul porneste automat impreuna cu televizorul, iar telecomanda TVului controleaza volumul din receiver ). Playerele compatibile CEC pot fi si ele controlate cu telecomanda receiverului.

Optimizare automata a sunetului prin YPAO™

Sistemul YPAO analizeaza acustica din camera dumneavoastra si ajusteaza diversi parametri, astfel incat sa asigure o redare de inalta fidelitate in conditii optime. Procesul este automat, intuitiv, foarte simplu si dureaza doar cateva minute. Microfonul necesar masuratorilor este inclus in pachet.

HD Audio cu CINEMA DSP

CINEMA DSP este un sistem de redare HD Audio (Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, etc.) dezvoltat de Yamaha, care asigura un sunet natural si coerent.

Virtual CINEMA FRONT - Multicanal Virtual de Inalta Rezolutie

 Daca este imposibil sa instalati boxele surround, din considerente de spatiu sau mobilare, puteti folosi Virtual CINEMA DSP. Acesta este un mod virtual de sunet, care utilizeaza DSPul integrat in receiver. Toate boxele sunt asezate in fata, iar receiverul emuleaza boxele spate.

Extra Bass - Bas puternic si controlat, chiar si din boxe mici

Sistemul Yamaha Extra-Bass imbunatateste dramatic raspunsul in frecvente joase, pastrand caracterul tonal al sunetului si imaginea steroscopica nealterate. Imbunatatirea este spectaculoasa in cazul boxelor de mici dimensiuni. Acest sistem ajusteaza si basul din subwoofer, nu doar cel emis de boxele frontale. Sunetul capata substanta si impact, lucru sesizabil atat la auditii muzicale, cat mai ales la experientele cinematografice.

Compressed Music Enhancer

Muzica in formate digitale comprimate ( precum mp3 ), are pierderi de calitate evidente fata de materialul audio original. Compressed Music Enhancer este un procesor audio care foloseste algoritmi sofisticati pentru a face muzica sa sune asa cum ar fi trebuit, incercand sa recupereze ceea ce se mai poate din detaliile pierdute.

Imagine Stereofonica Imbunatatita prin Subwoofer Trim

Subwoofer Trim este un sistem care evita interferenta subwooferului cu boxele frontale. Atunci cand frecventele audio pe care le reproduce subwooferul se suprapun peste banda de frecvente in care lucreaza boxele frontale, senzatia  este ca sunetul "fuge" catre locul de amplasare al subwooferului. Sistemul Subwoofer Trim corecteaza raspunsul in frecventa al subwooferului astfel incat acest lucru sa nu se intample si imaginea stereofonica sa fie clara si focalizata, perfect centrata in zona boxelor frontale.

ECO Mode scade consumul de energie cu pana la 20%

Noul ECO Mode poate reduce consumul de energie electrica cu pana la 20% ( raportat la consumul normal, cu modul ECO oprit ). Acest mod poate fi activat direct din interfata receiverului.

Auto Power Standby configurabil

Auto Power Standby permite oprirea automata a receiverului dupa un interval 20 minute, 2, 4, 8 sau 12 ore.

 

Alte specificatii:

Iesiri preamplificate: sw

Format multicanal: Dolby Digital+ / TrueHD / DTS-HD

Upscale Video:   Nu

Video HDMI (in/out): 4 / 1

Video Composite (in/out): 3 / 1

Video Component (in/out):  -

Audio Analog (in/out): 3 / 0

Audio Optic (in/out): 1 / 0

Audio Coaxial (in/out): 2 / 0

Internet: Nu

Bluetooth: Da

Preamplificator Phono: Nu.JBL Cinema 610 este un sistem 5.1 extrem de compact ce oferă audiții de neuitat.

 

Subwoofer activ de 8″ cu un amplificator capabil să ofere până la 60W și 5 sateliți pentru un sunet surround superb.

Canal dedicat pentru centru pentru o reproducere audio cristalină și voci clare

Design ce permite integrarea în orice spațiu al casei tale

Conectare cu ușurință la orice receiver audio/video

Transformați televizorul flat screen într-un sistem complet home theater cu JBL Cinema 610. Ușor de conectat cu orice receiver audio/video, JBL Cinema 610 vă oferă o experiență cinematografică de neegalat.

Simte sunetul pur JBL cu subwooferul activ de 8″ capabil să ofere o putere de până la 60W și cei 5 sateliți ce oferă o reproducere de sunet fără cusur și dialoguri reproduse perfect pentru toate melodiile și filmele dumneavoastră, iar cu suporții de perete incluși și conectarea simplă plug-and-play, ajungeți în cinematograf mai repede decât ați fi crezut.

 

Satellites             

Recommended Amplifier Power: 10 – 100 Watts

Power Handling (Continuous/Peak): 60W

Impedance: 8 ohms

Sensitivity: 86dB @ 2.83V/1 meter

Frequency Response: 130Hz – 20kHz (-6dB)

Midrange: 75mm (3”) cones

Tweeter: 32mm (1.25”)

Dimensions (H x W x D): (7.87” x 3.8” x 3.92”) 200mm x 96.8mm x 99.5mm

Weight: 0.8kg (1.76lb)

 

Subwoofer        

Amplifier: 100 Watts RMS

Frequency Response: 38Hz – 250Hz (–6dB)

Woofer: 200mm (8”)

Enclosure: Bass reflex

Dimensions (H x W x D): 357mm x 320mm x 324mm (14” x 12.6” x 12.7”)

Weight: 8.12kg (17.9lb)

 

Center 

Impedance: 8 ohms nominal

Sensitivity: 89dB @ 2.83V/1 meter

Frequency Response: 150 Hz – 20kHz (-6dB)

Midrange: Dual 75mm (3”) cones

Tweeter: 32mm (1.25”)

Dimensions (H x W x D): (3.92” x 9.4” x 3.78”) 99.5mm x 239mm x 96mm

Weight: 1.23kg (2.7lb)

 

Key specifications           

Easy-to-install system

Voice matched satellites for detailed listening

Dedicated center channel for vocal clarity

8” (200mm) powered subwoofer for deep rich bass

Wall brackets (built-in) and loudspeaker cable included

In cazul in care ai intrebari legate de modalitatea de livrare ne poti contacta la numarul de telefon 0744.357.664 sau pe adresa de e-mail contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

Receiver Yamaha RX-V383 + SISTEM 5.1 JBL HOME CINEMA 610
Nota (0.0) bazata pe 0 aprecieri ( Scrie o recenzie )

CERERE INFORMATIILa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.