Scroll-Top pagina

Plata in rate

Card avantaj StarBT

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat.*

*Pentru informatii complete sau pentru a aplica online pentru un card, accesati www.CardAvantaj.ro


Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod).
3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet.
Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
Numele posesorului de card
Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
Data expirarii cardului
Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata prin CardAvantaj
Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin CardAvantaj, in rate, fara dobanda.
CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.
Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.CardAvantaj.ro

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 1-6 rate fara dobanda!

 Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 1-6 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank. Pentru a beneficia de rate fara dobanda, selectia se va face conform exemplului de mai jos.

Exemplu:

Cum puteti obtine CardAvantaj?
- Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank. 
- Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum" 
- Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati:
CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000

Star BT - 2 sau 3 rate fara dobanda prin Banca Transilvania.

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul beneficiezi de 2 sau 3 rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata la stereomag.ro!

Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

Pentru a plati online cu cardul, selectati modalitatea de plata "Online prin Card de Cumparaturi Banca Transilvania" din procesul de comanda si numarul de rate dorit: 2 sau 3 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Transilvania prin intermediul platformei Plationline.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Afla mai multe despre programul Star BT pe www.starbt.ro.

Nu ai card de credit de la Banca Transilvania?Mergi in cea mai apropiata unitate a Bancii Transilvania sau contacteaza Banca la numerele de telefon Call Center:
0800 80 2273 (CARD) - apel gratuit in reteaua de telefonie fixa Romtelecom
0264.594337 - apelabil din orice retea, inclusiv international
Email: contact@bancatransilvania.ro

 

Pentru informatii detaliate citeste Ordonanta de urgenta nr 34/2014