Scroll-Top pagina
img
img
img
img

BOXE PODEA KLIPSCH REFERENCE R-28F

Nota 0.0 din 0 recenzii ale clientilor
din 0 recenzii ( Scrie o recenzie )

Cod produs: R-28F


LIVRARE GRATUITA


Acest produs nu mai face parte din gama actuala a producatorului.DESCRIERE

Specificatii           :

Frequency response: 35-24,000 Hz (±3dB)

Impedance: 8 ohms compatible

Sensitivity: 98 dB

Power handling: up to 150 watts RMS (600 watts peak)

90° x 90° Hybrid Cross-Section Tractrix® horn with 1 LTS (Linear Travel Suspension) aluminum diaphragm compression tweeter

Dual 8 copper spun magnetically shielded IMG woofers

Bass-reflex design

Front-firing port provides fast, efficient airflow from the cabinet for clear, powerful bass

Removable grille offers a clean, streamlined look

Durable polymer veneer finish

Dual 5-way binding post speaker terminals can be bi-wired or bi-amped

12-5/8W x 43-3/8H x 16-3/8D

Weight: 56.7 lbs. each

 

Providing superior Reference Series performance, the R-28F floorstanding speaker is the largest high-performance option. This mighty floorstanding speaker is the perfect choice for anyone who is serious about their movies and music.

 

Features:

Fills medium to large rooms with powerful, lifelike performances

Dynamic 1 aluminum Linear Travel Suspension horn-loaded tweeter

Dual 8 copper-spun high-output IMG woofers

Dimensions: 42 H x 9.5 W x 15.7 D

Brushed black polymer veneer cabinet

In cazul in care ai intrebari legate de modalitatea de livrare ne poti contacta la numarul de telefon 0744.357.664 sau pe adresa de e-mail contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

BOXE PODEA KLIPSCH REFERENCE R-28F
Nota (0.0) bazata pe 0 aprecieri ( Scrie o recenzie )

PRODUSE SIMILARE

BOXE PODEA HECO DIREKT EINKLANG
- 40%

BOXE PODEA HECO DIREKT EINKLANG

5069,0 Lei 8449,0 Lei
Boxe podea Bowers Wilkins 803 D3
- 15%

Boxe podea Bowers Wilkins 803 D3

67915,0 Lei 79900,0 Lei
Boxe podea Bowers Wilkins 804 D3
- 15%

Boxe podea Bowers Wilkins 804 D3

35955,0 Lei 42300,0 Lei

CERERE INFORMATIILa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.