Scroll-Top pagina
img

DESCRIERE

Elegant and refined, the Chorus 716 tower speaker is built using 2.5-way technology in a premium hifi configuration: the two 6.5" (16.5cm) woofers cover the bass together (only the upper speaker is used for the mid-range), for double bass power, perfect for rooms up to 320ft2 (30m2). Sound comes into its own in your listening room, with a dynamic mid-range, doubled bass and high power. There is a front port low on the speaker to reduce distortion and ensure faithful reproduction of bass sounds.

Just like all the other speakers in the Chorus 700 range, the Chorus 716 benefits from a simplified, updated design for better integration, while retaining its acoustic properties of neutrality and low vibration. This floorstanding loudspeaker uses Focal technologies. Poron suspended TNV2 tweeter for softer mid and high frequency ranges, with Polyglass membrane woofer and mid-range for dynamic, powerful bass and mid-range sound.

KEY FEATURES

• Speakers designed and manufactured by Focal.
• Exceptional audio and manufacturing quality in this price range.

 • Type: 2 1/2-way bass-reflex floor standing speaker
 • Drivers: 
 •    6 1/2" Polyglass woofer
 •    6 1/2" (14cm) Polyglass mid-bass
 •    1" (25mm) TNV Al/Mg inverted dome tweeter
 • Frequency response (±3dB): 50Hz - 28kHz
 • Low frequency point: 41Hz
 • Sensitivity: 91.5dB/m/w
 • Nominal impedance: 8 Ohms
 • Minimum impedance: 4.3 Ohms
 • Crossover frequency: 300Hz / 3 000Hz
 • Recommended power amplifier: 40 - 200W
 • Dimensions (HWD): 37 3/8" x 8 3/4" x 13 3/8"

In cazul in care ai intrebari legate de modalitatea de livrare ne poti contacta la numarul de telefon 0744.357.664 sau pe adresa de e-mail contact@stereomag.ro.

Daca ai probleme suna la 0744.357.664 sau scrie-ne la contact@stereomag.ro, in primele 15 zile de la primirea coletului. 

Important: 

Regasiti mai jos principalele aspecte legate de dreptul dvs. de returnare. Pentru informatii suplimentare puteti consulta Termeni si conditii - sectiunea Dreptul de returnare a produselor, .

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristica de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferinta in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3)..

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax, e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic modelul de FORMULAR DE RETUR, insa folosirea acestuia nu este obligatorie.

Review-uri

Boxe Focal Chorus 716
Nota (0.0) bazata pe 0 aprecieri ( Scrie o recenzie )

CERERE INFORMATIILa StereoMAG facem eforturi in permanenta pentru a mentine acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine elemente neincluse in pachetele standard. De asemenea, producatorul poate modifica specificatiile, caracteristicile sau pretul fara preaviz. Pentru informatii complete si detalii despre produse va rugam contactati un consultant StereoMAG.